Comandamentul Logistic Întrunit funcţionează în subordinea Statului Major al Apărării şi are ca principală misiune asigurarea sprijinului logistic a forţelor militare aflate pe teritoriul naţional, precum şi a trupelor aflate în teatrele de operaţii

Șeful promoției de ofițeri la Centrul de Instruire pentru Muzici Militare

 08-06-2021
În data de 28 mai 2021, la Centrul de Instruire pentru Muzici Militare, din cadrul Inspectoratului General al Muzicilor Militare a avut loc festivitatea de acordare a gradului de sublocotenent și confirmarea în arma muzici militare a absolvenților „Cursului de formare a ofițerilor în activitate” promoția „Regele Mihai I - 100”.
Șeful promoției de ofițeri a fost desemnată doamna sublocotenent  IACOB ELENA-MAGDALENA, care este prima femeie ofițer din Armata României, confirmată în arma muzici militare   

În cadrul festivității de absolvire, șeful promoției, doamna sublocotenent   IACOB ELENA-MAGDALENA, a primit o plachetă din partea conducerii unității în semn de recunoștință pentru rezultatele obținute.

Absolventă a Universității din Pitești, Facultatea de muzică, doamna sublocotenent și-a croit cu profesionalism, tenacitate și rigurozitate drumul în cadrul cursului reușind să se claseze pe primul loc, experimentând lucruri noi după cum afirmă, și desăvârșindu-și pregătirea muzicală și aptitudinile dirijorale.
Cu emoții în glas a declarat:
„Data de 28.05.2021 este ziua care va rămâne înscrisă în viața mea, zi în care a avut loc festivitatea de absolvire a promoției „Regele Mihai I - 100” și totodată, acordarea gradului de sublocotenent. Titulatura de „șef al promoției” a „Cursului de formare a ofițerilor în activitate” constituie un privilegiu pentru mine, venind ca o recunoaștere a rezultatelor obținute pe întreg parcursul cursului.
Trebuie să recunosc cu mândrie în suflet că am devenit prima femeie ofițer de muzică în anul în care se împlinesc 190 de ani de la înființarea muzicilor militare. Doresc să mulțumesc profesorilor și comandanților noștri, care nu ne-au fost doar instructori ci și mentori de profesionalism.”

Comandantul Comandamentului Logistic Întrunit a transmis absolvenților  mult succes în nobila și frumoasa profesie pe care și-au ales-o și speră ca, prin pregătirea profesională și energia tinereții, să aducă un suflu nou și un plus de valoare muzicilor militare.
                                                                                                                                                                                                                                            
Top